Om Danotek A/S

En virksomhed i vækst

Danotek er en vækstvirksomhed indenfor elektronik udvikling og produktion.
Virksomheden designer elektronik, der gør livet lettere og verden renere. Kunderne består af såvel indenlandske som udenlandske industrielle virksomheder.
Danotek ejes 100% af Ole Stabell, der grundlagde virksomheden i 1987. Danotek arbejder sammen med relationskunder. De bedste resultater skaber vi i samarbejde med vores kunder – et uformelt partnerskab. hvor Danotek er en proaktiv medspiller.

Danotek kan i kraft af egen forandringsberedskab og hurtig kommunikation med kunden tilbyde særlige kompetencer. For at udbygge dette er der udviklet et arbejdskoncept, hvor virksomheden konstant tilstræber at optimere og udbygge dens tekniske know-how, produktionsfaciliteter og ledelseskompetencer.

Virksomhedens idégrundlag om produkter til gavn for brugeren er hjørnestenen i arbejdskonceptet, som er funderet på en konstruktiv dialog med kunden for at blotlægge muligheder og begrænsninger i ethvert produkt. Danoteks tilgang er praktisk orienteret og Danoteks team af dygtige medarbejdere besidder en solid ekspertise i alle relevante aspekter af elektronik udvikling, produktion, test og kvalitetskontrol.

En anden kvalitet ved virksomhedens idégrundlag om at fremme elektronik, som gør livet lettere, er, at det indbefatter stor opmærksomhed på miljøvenlige produkter. Danotek er igennem sit tætte samarbejde med kunder en værdsat samarbejdspartner omkring produkter indenfor alternative energiforme