SMD Assistent

Til vores SMD afdeling søger vi en kvalificeret og engageret medarbejder.

Arbejdet omfatter:

  • Betjening af AOI
  • Plukke og lægge på plads fra SMD lageret
  • Assisterer ved produktionsskift – Klargøre feedere, nedtage stencil, ect.
  • Test af LED produkter
  • Fejlretning

Der kan undtagelsesvis forekomme håndmontage i vores leaded afdeling.

Din uddannelse og erfaring

Vi søger en medarbejder med erfaring fra SMD elektronikproduktion herunder AOI. Hvis du har erfaring med MY DATA / MYCRONIC produktionsmaskiner er det en fordel men ikke et krav.

Du skal have en grundlæggende elektronikuddannelse og gerne flere års erfaring fra en SMD elektronik produktion specielt vedr Q reperation og IPC standarder.

Dine personlige kvalifikationer

Du bliver en del af en produktionsafdeling, der arbejder tæt sammen, så der stilles krav til både dine samarbejdsevner og måde at kommunikere med dine kollegaer i afdelingen. Ligeledes skal du være fleksibel, detaljeorienteret, ansvars- og kvalitetsbevidst. Vi forventer at du har gåpåmod til at indgå i produktionsafdelingen med mange bolde i luften, hvor der er behov for drive og overblik.

Om Danotek A/S
Du vil få et spændende og udfordrende job i en vækstvirksomhed med lokal produktion. 40 engagerede kollegaer – både ufaglærte, faglærte og akademikere – og en arbejdskultur, hvor vi står sammen, når udfordringerne bliver store, og hvor vidensdeling og sparring er centralt. Danotek har en moderne organisation med korte kommandoveje, åbne døre, dialog og flad struktur.

Ansøgninger sendes til ls@danotek.dk